martes, 22 de marzo de 2011

Nou projecte de treball.




Hem començat un nou projecte de treball, encara estem en procés però tenim idea d'investigar sobre els ecosistemes i les amenaces a les quals estan exposats, en conseqüència de tot això estudiarem també com a afecta a la biodiversitat.


L'Any 2010 Internacional de la Biodiversitat.

L'ONU va declarar l'Any 2010 com l'Any Internacional de la Biodiversitat . Durant tot l'any innombrables iniciatives es varen s'organitzar per difondre informació, promoure la protecció de la diversitat biològica i encoratjar a les organitzacions, institucions, empreses i públic en general a prendre mesures directes per reduir la pèrdua constant de la diversitat biològica global.

Video oficial del Año Internacional de la Diversidad Biológica 2010




Si el 2010 va ser l'Any Internacional de la Biodiversitat, aquest 2011 és l'Any Internacional dels Boscos. Així ho ha declarat l'Assemblea General de les Nacions Unides en un intent de cridar l'atenció dels ciutadans i habitants d'aquest planeta per participar activament en la recuperació i conservació de les masses arbòries mundials, recordant que els boscos són part essencial del desenvolupament sostenible de la Terra, a causa dels beneficis econòmics, socioculturals i ambientals que ens proporcionen aquests bells ecosistemes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario