jueves, 17 de febrero de 2011

Reunió de mares i pares.


Reunió de mares i pares de cinquè i sisè.

Amb motiu del viatge a Barcelona els alumnes de 6è van fer un Power point amb tota l’ informació del recorregut que realitzaran durant el viatge i la presentació de l’hotel en una cartolina.

Els pares i mares que no hagin pogut anar us heu d’informar perquèl'agència de viatge regala uns tiquets d'un sorteig de diversos viatges perquè pugueu vendre'ls per 2 euros i amb els diners recaptats és per a la persona que els hagi venut. Molt interessant!!!

Hem aprofitat que Miquel Àngel també estava per presentar tant als pares i mares de cinquè com de sisè. Dit això els deixo amb un parell de fotos tretes durant la reunió.









10 comentarios:

  1. Que xulo el power point!!!! va estar molt be la reunio del viaje!

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  3. Si jo penso el mateix. MOLT BONA LA PRESENTACIÓ. I si tant t'agrada proposarem a classe fer una nosaltres amb tota la informació detallada de cadascun dels llocs que visitaran.

    ResponderEliminar
  4. Si, podriem fer un power point explicant a quins llocs anirem i després podem explicar el que trobarem a cada lloc on anem. Per exemple si anam a un museu podem posar informació del que hi ha.
    UNA BONA IDEA!!

    ResponderEliminar
  5. Teniu raó, pero, deis abans o desprès del viatge?
    Jo no vaig anar a la reunió, ni els meus pares, pero debia ser xulo el power point!

    ResponderEliminar
  6. No et preocupis aviat posaré el Power Point que van fer els alumnes de sisè així ningú es queda sense veure-ho i podran estar informats, que és el més important.

    ResponderEliminar
  7. Si seria molt divertit que totom o pogues veure!!

    ResponderEliminar
  8. .... Maria, Divertit?? ....

    ResponderEliminar
  9. Ja,ja vosaltres dos parlau pels comentariis! Jajaj! Jo en comptes de divertit diría xulo! Ah, una cosetaa, jo, he escrit aquest missatge a les 21:21 i posa a les 12:21!!

    ResponderEliminar
  10. Elena que pasa si el misatge el vares escriure a les 12:21???

    ResponderEliminar