viernes, 24 de junio de 2011

SORTIDA A LA PLATJA

L'últim dia de classe hem anat a la platja de Santa Eulària a nedar i fer dos tallers mediambientals. Aquí teniu les fotos!!!

6 comentarios:

  1. Hola!
    Aques estiu es molt dur pk no fa molt de sol i l'aigua de la meua piscina esta molt freda!!!.
    A jo hem va agradar molt anar a la platja i sobretot pk varem anar amb bela pero el meu grup:En Miquel Ángel,na Gina,na Natalia,en Mateu,n'Elena,i Jo! Varem anar molt de temps amb lancha i ademes barem anar rapit! pero tambè varem anar un ratet amb bela!!XD!

    ResponderEliminar
  2. Holaaa!! Aquest estiu m'ho estic pasant molt bé!! Peò si tenc que dir la veritat..Tenc un poc de ganes de que començi l'escola per poder voreus a tots!!
    Moltes vegades vaig amb bicicleta,vaig a la platja i un dia d'aquests men anire a AGUA MAR!! I em tirare per tot!! (Ja hi he anat altres vegades)

    BON ESTIU!, Mateu!!

    ResponderEliminar
  3. A jo em va agradar molt anar amb lanxa i amb vela, perque mai havia anat amb vela, i va ser una molt bona experiència! Esperc que aquest estiu vos ho passeu tots molt bé, pero sense olvidar els estudis, eh? Que vos conec! jajaj..

    BON ESTIU A TOTOHOMM, ESPEC QUE VOS HO PASSEU MOLT BÉ!!

    ResponderEliminar
  4. A jo em va agradar molt anar am vela y el meu grup va estar la malloria de temps a vela,. ara estic a elch am els meus cosins tor a eivissa el dia 2 de setembre air vaig a nar a un park d´atraccions k es diu pola park,i vaig anar am el meu cossi el k mes em va agradar va ser la casa de la risa k era dels simsons

    ResponderEliminar
  5. Estat un mes en jerez amb els meus cosins Aaron, Aitor i amb la meva nova cosina que és diu naia, els meus tius i amb la meva guela encarna, m´ho e passat molt bé i el dia 9 d´agost vaig tornar a eivissa i aquests dies estat tot el dia a la piscina i e l diumenge 14 d´agost vaig estar tot el dia amb els meus pares, els meus tius Moises i Mary i sa meva guela en aguamar i m´ho estic pasant molt bé adeu i records pels meus companys

    ResponderEliminar