lunes, 18 de abril de 2011

Hort

Amb el bon temps veiem progressar l'hort. La plantació ja aquesta feta, ara mantenim net l'hort, construïm un espanta ocells, un hivernacle amb l'ajuda de Daniel i Vicent, que van fer de caps d'obra i reguem. Són unes de les activitats que es realitzen entre tots.
Aquestes són unes de les imatges preses.




8 comentarios:

  1. QUE XULES LES FOTOS!!!!
    A JO ME VA AGRADAR MOLT FER FEINA A L'HORT, PERO ME VES AGRADAT MÉS FER "EL ESPANTAPAJAROS" D'UNA ALTRA MANERA, PERO TAMBÓ TAMBÉ A QUEDAT BÉ AIXÍ.

    ResponderEliminar
  2. Pues la veritat es que l'hort ha quedat molt bé, però jo pens com en Pau, m'aigues agradat fer un espanta ocells de una altre manera,amb un pal,palla i roba vella! Al principi creia que ho farieu així!!

    ResponderEliminar
  3. Però ... algú va dir que no es podia fer? Ànim, entre tots pensin el material necessari per realitzar l'espanta ocells i en marxa!!! Em sembla una idea genial.

    ResponderEliminar
  4. Jo pens igual que en Mateu i en Pau, pensava que fariem un espantaocells com si fos un nen, pero el que vàrem fer amb els CDs, va estar molt bè, tambè l'hort va quedar molt net i be.

    ResponderEliminar
  5. Estic d'acort amb en Pau, en Matau, i amb n'Elana,a jo m'agradaria fer un espanta ocells com diu en Mateu!!! Estaria super guay!!!!
    Però amb els CDs tambè a quedat molt bè!!!

    ResponderEliminar
  6. Estic d'acord amb en Pau,en Mateu,n'Elena i na Maria. A mi m'hagues agradat més fer l'espantaocells com tots han dit.

    ResponderEliminar
  7. No me gusta nada vuestro huerto y es muy feo!!!

    ResponderEliminar
  8. Tu quien eres!!!
    Pk no te gusta nuestro huerto! Acaso tu tienes un huerto!!!!!

    ResponderEliminar